Robert Råmundsen

Robert Råmundsen

Nok ett idiotisk påfunn!

FriluftslivPosted by Robert Råmundsen Sun, August 29, 2010 20:45:58

Nok en gang ble jeg lurt til å gjøre noe dumt. Jeg ble lurt til å delta på birkebeinerrittet. Og ja nok en gang møtte jeg opp utrent og uforberedt! Jeg hadde ikke trent denne gangen heller, og oppkjøringen besto av 2 lungebetennelser og 4 sykkelturer som trening. Sykkelturene ble unnagjort 2 uker før rittet. Tja, lurt? Nei ikke særlig.

Shell som jeg jobber for er en av hovedsponsorene, slik at jeg så ut som en proff der jeg sto på startstreken med sykkelklær med reklame og skrift over alt. Følte meg noe dum der jeg sto ved start med fullt utstyr. Og visste at jeg ikke hørte hjemme på denne startstreken, eller noen startstrek for den saks skyld!

Det hjalp heller ikke at klærne jeg fikk var 2 nr for små, slik at det var en skikkelig kjøttpølse som møtte til start.

De siste 4 mila hadde jeg 360 graders krampe i beina, og kunne nesten ikke trå på sykkelen uten att det smalt til, og jeg nesten veltet. Faktisk hadde jeg blodutredelser på lårene der krampen hadde sittet etter løpet. Værre krampe har jeg aldri hatt. Slapp faen ikke taket. Jeg hadde alt for lite klær på meg også, siden klærne jeg hadde fått var for små, slik at jeg hadde generell nedkjøling siste halvdel av løpet. For min del var løpet av mer psykisk enn fysisk art, selv med liten trening. Fy faen for ett gjørmehelvete!

Men jeg må si dette var lettere en mitt forrige påfunn, nemlig Vasaloppet. Men da slapp jeg heldigvis krampene.

Men jeg kom da i mål til slutt, og det beste av alt, var at jeg slo DEG Knut!! smiley