Robert Råmundsen

Robert Råmundsen

Skogseid 2010

FiskePosted by Robert Råmundsen Sat, January 16, 2010 18:35:21
Årets fisketur startet ikke så veldig bra ved å se ferja reise fra oss, og måtte vente i 1 time på neste ferje, da det var noe galt med den neste som skulle kommet. Men så lenge det er liv er det håp. Vi sitter å ser på fiske porno, tar en øl og gjør oss klare for morgendagen.


Dag nr 2 ble heller ingen høydare. Jeg våknet med kvalme, oppkast og diare. Isen i kirkevika var alt annet enn sikker. Det var åpent vann fra anlegget og 70m forbi hytta. Vi fant en vei vi kunne komme ut på isen, og prøveborret oss utover. Isen var vel 10-15 cm der. Men ble tynnere etterhvert som vi nermet oss fiskeplassen. Til slutt var den bare 3-4cm, og det knaket stygt der man sto. Vi valgte å fiske under høyspentkablene ved innoset i vannet. De andre reiste ut på isen, men jeg måtte kaste inn hånkle da jeg frøys som aspeløv. Ble liggende i senga det meste av dagen.


Dag nr 3 var jeg bedre i lag, og vi heiv oss ut på isen med godt mot. Det var tatt en røye dagen i forrveien på 7kg og en ørret på 6kg på isen der. Men for vår det ble det bare småfisk. Men været var med oss, og de 20 sek/m som var meldt ved kysten merket vi ingen ting til. Isen så også her litt merkelig ut med endel felter med sammenfryste isflak, men isen var bra.

Dag nr 4 ble heller ingen høydare. Ble tatt en fisk på 4kg ved siden av oss, ellers helt dødt. Vi får håpe på bedre fiske neste år.
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by kenneth Tue, January 19, 2010 11:11:17

fin soffa EN STYGG MANN...

Posted by Åsmund Sun, January 17, 2010 18:22:10

Lite å rapportere?

Posted by Robert Råmundsen Sun, January 17, 2010 07:26:35

Det var 4 årsiden, den kolsturen. Men vi lever i håpet ennå. Blåser småjævler, så vi venter litt.

Posted by jksævik Sat, January 16, 2010 21:37:47

Ser ut til å være mer komfort enn i fjor, da dere alle kom hjem med kols og svarte neser etter å ha fyra med våt ved i lavvun. Håper dere får fangst som jazzer. Ellers vil jeg bare si at Jarand kler den 80-talls sofaen godt.